Warna Baju Raya 2013

Pin It
Warna Baju Raya 2013

Warna Baju Raya 2013

Warna Baju Raya 2013 | Admin baru semak Keyword Nuffnang dan terjumpa tajuk yang menarik. Warna Baju Raya 2013. Mesti ramai yang sudah merancang untuk memilih warna pilihan untuk baju sempena hari raya yang akan datang. Eh.. Dah ganti puasa belum ini? *Sigh*

Jadual Puasa Sunat Dan Wajib Tahun 2013

Admin dan keluarga sudah siap pilih untuk warna baju raya tahun ini.

Apa pilihan baju raya anda tahun ini.

Dijangka ramai yang akan memilih warna pastel sebagai pilihan untuk baju raya pada tahun ini. Sebab admin ada terjumpa artikel ini Pastel Warna Tema 2013 .

Baju Raya 2013

Baju Raya 2013

 

453 Total Views 1 Views Today
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 thoughts on “Warna Baju Raya 2013

  1. maya : waaa..lawa kaler tue.

  2. maya

    baru lps cari kain utk buat baju raya..pink + grey plain mmg cantik..
    anak2 pulak minta buat fesyen yg glamour…beads n squins utk hiasan dh siap bli..kira2 hmpir rm200 hbs hari ni..x pe la utk anak2..asalkn mrk bergaya beraya dgn baju yg mama mrk buat..

  3. maya : lawa tue ^_^

  4. maya

    baju raya tahun ni,,,emm cadang warna pink +grey untuk my daugter..cantik2..yg lelaki grey…

  5. Tak der mase nak beli baju baru..hahaha

  6. sis mia : sis mia tema apa tahun nih?

  7. alahai… sekejap nya dah nak raya…. oppppsss puasa..

  8. dear tuza : ha’a dear.. tuelah pasal. fyna pun plan nak cari tailor awal-awal. tailor yang sebelum nih dah pindah tempat lain. tailor tue je yang buat baju fyna paling sedap.

  9. Merah pastel pilihan saya
    Baju Saya dan suami dah siap
    Baju anak3 beli ready made je…

    Kena anto awal..kalo tak tailor reject..

  10. titan : hehehe.. aiyokkk. sapelah yag cari tue kan.. ^_^

  11. sape yang dok cari tu haa..

  12. dear suri : kalau fyna pun jadi pilihan. tetapi tahun nih tak pilih kain kapas. errrr.. apa erk nama kain tue? hehehe..

  13. saya tetap pilih kain kapas warna apa2 ok je hee..admin camner?

  14. abg sop : ehehehe..semangat kan! ^_^

  15. Sop

    wah.. ada dah yg cari warna baju raya :)

  16. dear okje : alololo..tomey je~

  17. Anak gegurl sebok nak warna pink…..sedang dipikirkan

  18. AF : nanti fyna buat entri baru pasal tue ye.

  19. aminin : senang kalau dah cari awal. tinggal nak tempah je.

  20. Pastel tu apa maknanya?
    RinganTangan.com

  21. keyword special tu… hahaha..
    lum tpikir lagy tapi dah ade org cari…terbaek laa

  22. acik : hahaha. senang. nanti dah tak terkejar-kejar.

  23. hehehehheheheehhe wahhh masing2 dah cari baju raya nie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>