Warna Baju Raya 2013

Pin It
Warna Baju Raya 2013

Warna Baju Raya 2013

Warna Baju Raya 2013 | Admin baru semak Keyword Nuffnang dan terjumpa tajuk yang menarik. Warna Baju Raya 2013. Mesti ramai yang sudah merancang untuk memilih warna pilihan untuk baju sempena hari raya yang akan datang. Eh.. Dah ganti puasa belum ini? *Sigh*

Jadual Puasa Sunat Dan Wajib Tahun 2013

Admin dan keluarga sudah siap pilih untuk warna baju raya tahun ini.

Apa pilihan baju raya anda tahun ini.

Dijangka ramai yang akan memilih warna pastel sebagai pilihan untuk baju raya pada tahun ini. Sebab admin ada terjumpa artikel ini Pastel Warna Tema 2013 .

Baju Raya 2013

Baju Raya 2013

 

42 Total Views 2 Views Today
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 thoughts on “Warna Baju Raya 2013

  1. hehehehheheheehhe wahhh masing2 dah cari baju raya nie

    • acik : hahaha. senang. nanti dah tak terkejar-kejar.

  2. keyword special tu… hahaha..
    lum tpikir lagy tapi dah ade org cari…terbaek laa

    • aminin : senang kalau dah cari awal. tinggal nak tempah je.

  3. Pastel tu apa maknanya?
    RinganTangan.com

    • AF : nanti fyna buat entri baru pasal tue ye.

  4. Anak gegurl sebok nak warna pink…..sedang dipikirkan

    • dear okje : alololo..tomey je~

  5. Sop

    wah.. ada dah yg cari warna baju raya :)

    • abg sop : ehehehe..semangat kan! ^_^

  6. saya tetap pilih kain kapas warna apa2 ok je hee..admin camner?

    • dear suri : kalau fyna pun jadi pilihan. tetapi tahun nih tak pilih kain kapas. errrr.. apa erk nama kain tue? hehehe..

  7. sape yang dok cari tu haa..

    • titan : hehehe.. aiyokkk. sapelah yag cari tue kan.. ^_^

  8. Merah pastel pilihan saya
    Baju Saya dan suami dah siap
    Baju anak3 beli ready made je…

    Kena anto awal..kalo tak tailor reject..

    • dear tuza : ha’a dear.. tuelah pasal. fyna pun plan nak cari tailor awal-awal. tailor yang sebelum nih dah pindah tempat lain. tailor tue je yang buat baju fyna paling sedap.

  9. alahai… sekejap nya dah nak raya…. oppppsss puasa..

    • sis mia : sis mia tema apa tahun nih?

  10. Tak der mase nak beli baju baru..hahaha

  11. maya

    baju raya tahun ni,,,emm cadang warna pink +grey untuk my daugter..cantik2..yg lelaki grey…

    • maya : lawa tue ^_^

  12. maya

    baru lps cari kain utk buat baju raya..pink + grey plain mmg cantik..
    anak2 pulak minta buat fesyen yg glamour…beads n squins utk hiasan dh siap bli..kira2 hmpir rm200 hbs hari ni..x pe la utk anak2..asalkn mrk bergaya beraya dgn baju yg mama mrk buat..

    • maya : waaa..lawa kaler tue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>