Tips Blogging Terbaik : I’m Not A Robot

Pin It

I Am Not A Robot

Tips Blogging Terbaik : I’m Not A Robot | Mula-mula sekali jangan tertipu dengan tajuk yang berunsurkan bahasa inggeris tersebut. Harap maklong!

Disebabkan admin dalam mood kerajinan untuk berblogwalking dan berkomen, admin mengambil kesempatan dan guna sebaik-baiknya.

Tapi…. tapi…. admin dah taip panjang-panjang komen di ruangan komen, bila klik PUBLISH, keluar pop up seperti diatas.

Hurm.. Kelip-kelip mata kejap.

Bukan tidak mahu proceed komen itu, tapi bila sudah 3 – 4 kali cuba isi. Waaaa.. Rasa feed up pula. Bukan buat sekali tapi dah berkali-kali.

Mungkin tuan blog tersebut tidak perasan kot. Kalau ada yang saja guna verification itu, diharap sangat dapat disablekan. Sebab admin ini jenis tidak rajin untuk taip-taip balik verification code itu. Lagi-lagi bila huruf tersebut tidak jelas. Sobss.. Sobss..

Itu pendapat fyna. Mungkin pendapat orang lain berbeza dengan admin. Yang penting, admin tidak tujukan pada sesiapa. Minta maaf sangat sekiranya ada yang terasa.

9925 Total Views 1 Views Today

Related Post

58 Comments on Tips Blogging Terbaik : I’m Not A Robot

  1. Huhuhu…wan baru tau yg benda ni nyusahkan. Bukan apa, wan pun bengang jugak blog yg guna verification cenggitu. Selama ni wan igtkan benda tuh patut ada…tu pasal wan sabar jerk layan isi.

    Psst: Naseb baik blog wan tak ada benda alah tuh ha…bikin org marah jerk. Hehehe

  2. sama la…sy pun bengang klu jumpa mcm tu..tp cuba dulu klu x dpt terus out..kengkadang mood x ok klik button X saja

  3. dear dkna : betul tue dear. sebab lecehkan. kesian kita yang nak mengkomen. jangan salahkan kita kalau tiada komen untuk mereka.

  4. saya dulu pun tak perasan. pada blog saya yang satu tu..nasib baik ada orang tegur

    entri terkini : Promosi Kontes Backlink Yang Tak terkalah

  5. Sop pun kadang ada masalah nak taip word yang diberikann
    agak susah kot perkataan tersebut
    bila bberapa kali salah, babai ler komen tu,, hehehe

  6. dear norfanil : hahaha.. kan. kan. fyna pernah ada bagitahu owner tue, fyna kena sound balik. nasib dah. hehehehe.. so, sekarang pun fyna just pangkah je. sebab setiap owner cara tersendirikan.

  7. afif : baguslah macam tue. tapi ada gak owner yang memang guna verification tue. hurm… masalah fyna malas kalau ada benda-benda macam tue. hehehehe…

  8. suri : kan dear. kesian dengan orang yang tinggalkan komen tue. tak pasal-pasal je takde orang yang komen.

  9. blogger kena alert ngan mende2 gni…sbenarnya verification tu buat leceh je…kesian kat blogger yang line ciput cam krole ni~~~pastu kalo silap taip adus!!! kena taip balik….last2 tak jadik nak komen hihihi..rugi dah…kang gara2 tu hilang seorang pembaca blog~

  10. ramai blogger kehilangan komen bernas gara2 ini ler, putus harapan jadinya nak beramah mesra dgn tuan blog tu..hehe

  11. kdg2 tu yg verification silap taip pun dia accept hahaha
    tp mmg leceh lah yg ada verification ni..kita dah lah nak cepat kan haha

  12. acik : tuelah pasal. fyna dah taip banyak kali tapi dia mention salah gak. alamatnya pangkah je lah. huhuhu..

  13. Mmg kurang gemar la.. especially masa platform lama, mood tengah baik bila dah ada benda ni terus stuck, 3,4 kali try memang la fedup.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*