TEMPAHAN BAJU I LOVE BLOGGING

Pin It

TEMPAHAN BAJU I LOVE BLOGGING 

 

TEMPAHAN BAJU I LOVE BLOGGING  - BAJU I LOVE BLOGGING

ENTRY MELEKAT SEHINGGA ODER PERTAMA CLOSE
25/1/2013
Mari tempah…Mari tempah…. Rugi kalau korang tak tempah. Bukan tempah kuih raya atau tudung ye Kak Jemah. Lambat lagi hendak raya pun.
Kali ini, fyna nak upkan satu promosi dari kawan blogger Hazwan Hairy. Macam pernah nama itu kan? Bagus2.. Yang tidak kenal, mari berkenalan dengan blogger tersebut. Popular wokay~
Fyna hendak tolong promosikan untuk tempahan baju “ I LOVE BLOGGING ” Jom ramai-ramai pakat buat tempahan. Sementara tempahan masih dibuka lagi.
Hazwan Hairy
** DETAIL DARI BLOG HAZWAN HAIRY **
Hari ni nak tunjuk kat korang 1 baju i love blogging untuk tempahan jika korang berminat nak buat koleksi boleh segera menempah..Design baju ni boleh anda lihat di bawah ni, kelebihannya website ( boleh letak atas,tengah,bawah ) anda akan di letakkan di belakang baju. Jadi jika korang pakai baju ni orang akan tahu website blog korang ni salah satu cara nak tingkatkan trafic blog korang di carian google..hehe
Maklumat lanjut boleh juga rujuk DISINI
URL WEBSITE KORANG

Kalau korang berminat boleh buat tempahan melalui

Email : hazwan943@yahoo.com.my
facebook :  i love blogging

Saiz          : XXS- 3XL ( unisex / lady cutting )
Warna      : Putih ( tidak jarang tp tebal ), hitam ,merah, etc (sarankan putih )
kolar         : Bulat
Harga Lengan pendek  : Rm30
Harga lengan panjang   : Rm33
termasuk kos penghantaran semenanjung, sabah & sarawak ( pos laju )

Saiz XXS-XXL
ukuran bahu dan labuhXXS = BAHU 35cm LABUH 58cm
XS = BAHU 37cm LABUH 60cm
S = BAHU 39cm LABUH 62cm
M = BAHU 42cm LABUH 64cm
L = BAHU 45cm LABUH 66cm
XL = BAHU 49cm LABUH 71cm
XXL = BAHU 53cm LABUH 73cm
XXXL = BAHU 55cm LABUH 75cm

Tulisan I LOVE BLOGGING kaler HITAM.. 

PERCUMA : BUTTON BADGE I LOVE BLOGGING ( TERAWAL )

Like page ni —–>  I LOVE BLOGGING

TEMPAHAN BILA-BILA MASA …

 

102 Total Views 1 Views Today
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “TEMPAHAN BAJU I LOVE BLOGGING

  1. wahh sgt detail..terima kasih fyna atas entry ni…mekasih sgt2..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>