Teka-teki Episod Akhir Drama Teduhan Kasih Lakonan Adi Putra

Pin It

Episod Akhir Drama Teduhan Kasih

Siapa yang layan drama Teduhan Kasih?

Malam ini ada lagi sambungannya.

Ada Adi Putra  *kelip2 mata* I like!!

Yang penting, agak-agak bagaimana akhirnya drama Teduhan Kasih ini? Oh.. Admin tak baca novel Teduhan Kasih sebab itu masih lagi menjadi tanda tanya.

Geram dengan watak Ayu, Kak Long dan Mak Kak Long. Eh… Watak Ryzal juga. Watak yang dibawakan oleh mereka sangat menjadi.

Admin tidak obses pun dengan drama ini. Kadang-kadang terskip juga. Sebab siaran drama tersebut waktu solat Maghrib kan. Mana yang dan saja. Tapi kat tonton.com.my pun boleh kita tengok ulangannya.

Sangat sweet bila tengok watak Papa Ehsan dalam drama ini. Alololo~ (Dalam drama ini lah…)

Tak sabar rasanya nak tunggu Episod Akhir Drama Teduhan Kasih.

Agak-agak apa episod akhir Drama Teduhan Kasih ini?

Admin pun tak pasti drama ini ada berapa episod semuanya.

3518 Total Views 2 Views Today

54 Comments on Teka-teki Episod Akhir Drama Teduhan Kasih Lakonan Adi Putra

  1. suka drama ni..tengah melayan gak.punca utama adi putra la..hihihi..n suka watak2 jaat..dialog spontan n natural..tahniah mereka berjaya bawak watak tuh lagi2 kak long (zarina).kalau part mereka ber4 je, tak marah tapi suka coz menjadi lakonan mereka.hihihi..

  2. hi fyna I pon suka tengok drama ni.ada papa ehsan..ahaks….super hot tu.iffa ok la.lemah lembut.tapi paling brutal kak long ngan mak tiri iffa termasuk ayu..huh ..meluats…

  3. arol mubim : kalau ikutkan, fyna pun suka tengok awal dan akhir je. tapi sebab ada adi putra. tue yang tengah2 pun fyna tengok. ^_^

  4. Dah tak layan drama nie sebab Arol jenis yang tengok episod awal dan episod akhir jek. Pertengahan cerita tak tengok. Hahaha! Watak kak long dan ibu tiri Iffah tue kadang-kadang kelakar jugak walaupun jahat. 😀

  5. dhinai : ^_^ sebab tak sabar nak tunggun endingnya. kalau drama indon, lagilah. bertahun2 nak tunggu endingnya ==’

  6. memang puteri suka layan cerita ni. Geram tengok lakonan ayu dan kak long. Mak tiri ifa pun sama. Tak sabar nak tunggu episod terakhir nanti kan 🙂

  7. ramai fans drama ni yer… tambah2 ada penambah perisa berupa Adiputera… hihi ~

    sy tak ikut sgt drama ni.. x sempat…

    takpe sy tunggu cerita kesudahannya 😉

  8. Citer fav i nie..Salah satu sebab kerana jalan cerita..Sebab Adi Putra…dan lagi satu sebab lagu Hanya Aku oleh Hyper Act yang memang menusuk kalbu…kita tunggu apa yang seterusnya berlaku kan…hehehe..

  9. aiza pun sesekali tengok juga drama ni.. paling geram wataknabila huda.. lakonan mereka memang mantap sampaikan aiza rasa geram dan benci pada watak jahat..

  10. Kie pun sometime follow juga ng drama ni…

    tapi x serius macam follow cerita

    – Vanilla Coklet & Setia Hujung Nyawa huhuh…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*