SENARAI PRODUK ISRAEL YANG PERLU DIBOIKOT

Pin It

SENARAI PRODUK ISRAEL YANG PERLU DIBOIKOT | PRODUK ISRAEL

SUMBER : ntvirus

Senarai produk Israel yang perlu diboikot

Produk Israel yang perlu diboikot

763 Total Views 15 Views Today
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “SENARAI PRODUK ISRAEL YANG PERLU DIBOIKOT

  1. betul , perlu diboikot

  2. jangan boikot bila musim aje ek. hehe..

  3. bnyak barang dia..huhu.pattlah kaya..kita dok beli barang2 dia..huhu

  4. Memang banyak tapi FB and internet ni pun diorang punye, camana tu?

  5. Gunalah produk buatan Malaysia je senang..

  6. kalau nak boikot memang boleh sangat! Orang malaysia ni mengada….konon pentingkan jenama sangat! Meluat! Tak kebulur pon kalau tak makan barang depa…tak mati pon kalau tak pakai brand depa!

    • tralalala

      memanglah kita boleh boikot. tapi, benda yang mereka jual, ramai rakyat malaysia beli. so, mereka perlulah berhati- hati bila beli barang .
      konon pentingkan jenama? i’m not thinks so.
      saya rasa anda pun pernah beli barangan diorang. and saya pun pernah beli.
      tak semestinya kita kebulur sangat nak beli barangan israel.
      maybe, diorang still tak tau about this.
      if nak boikot , boikot semua barang dari israel.
      jangan half-half saje .
      better beli barangan malaysia yang dijamin halal.

  7. Azri

    Computer bukan dr dorg ke? Intel sume tu? Korg post comment ni pakai ape ea?

  8. mismin

    nk boikot sgt tp fb intenet bagai sume dorg punye…….

  9. nur fazlin azreen

    memang larh fb diaowang pnya tapi kita bleh gnakn fb utk berdakwah kan ….
    so….hasrat orang israel utk musnahkan akhlak kita x trcpai larh…
    kalau org israel gnakan kita….kita gna la balik org israel…

  10. kie

    jom kita boikot..jangan hangat-hangat tahi ayam..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>