SENARAI PRODUK ISRAEL YANG PERLU DIBOIKOT

SENARAI PRODUK ISRAEL YANG PERLU DIBOIKOT | PRODUK ISRAEL

SUMBER : ntvirus

Senarai produk Israel yang perlu diboikot

Produk Israel yang perlu diboikot

6514 Total Views 12 Views Today

Related Post

11 Comments

  1. memang larh fb diaowang pnya tapi kita bleh gnakn fb utk berdakwah kan ….
    so….hasrat orang israel utk musnahkan akhlak kita x trcpai larh…
    kalau org israel gnakan kita….kita gna la balik org israel…

  2. memanglah kita boleh boikot. tapi, benda yang mereka jual, ramai rakyat malaysia beli. so, mereka perlulah berhati- hati bila beli barang .
    konon pentingkan jenama? i’m not thinks so.
    saya rasa anda pun pernah beli barangan diorang. and saya pun pernah beli.
    tak semestinya kita kebulur sangat nak beli barangan israel.
    maybe, diorang still tak tau about this.
    if nak boikot , boikot semua barang dari israel.
    jangan half-half saje .
    better beli barangan malaysia yang dijamin halal.

  3. kalau nak boikot memang boleh sangat! Orang malaysia ni mengada….konon pentingkan jenama sangat! Meluat! Tak kebulur pon kalau tak makan barang depa…tak mati pon kalau tak pakai brand depa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*