Pinjaman Peribadi MBSB / Pesara 2013

Pin It

PINJAMAN PERIBADI MBSB /PESARA 2013

PINJAMAN PERIBADI MBSB / PESARA 2013

PINJAMAN
PERIBADI MBSB / PESARA 2013

Anda ada masalah kewangan?
Blacklist CTOSS /CRISS ?
Baru kerja?
Jadi penjamin?
Tidak dapat loan Bank Rakyat @ Bank Lain?
( GOVT DAN BERKANUN SAHAJA !)

Anda PESARA AWAM @ TENTERA@BALU? ADA MASALAH KEWANGAN, PERLU PINJAMAN PERNIAGAAN? BLACKLIST?

 

Promosi MBSB 2013, Kadar Tetap 3.99%T- Maksimum Pinjaman 250k – Untuk Tempoh 25 Tahun.
Pengiraan kelayakan hingga 70% tetapi potongan tetap 60% selaras dengan kehendak Biro angkasa.
Overlap pasti untung & jimat.

Kadar tetap 4.77%-khusus untuk pemegang akaun waslah sedia ada.
Dahulu skim waslah pada kadar 5.5% & 5.2%.
Overlap waslah untuk penjimatan !

Untuk semak kelayakan segera MBSB/PESARA/BALU (berpencen)
SMS KE 019 323 7902 nama; ic; majikan; status jawatan; umur bsara; gaji+elaun tetap; jmlh ptgn dlm p.slip; gaji bersih; byrn blnn mbsb@bank yg nak overlap;

INFO LANJUT & BOLEH ISI E- FORM DI

http://shamsulmbsb.blogspot.com

PINJAMAN PERIBADI MBSB /PESARA 2013

PINJAMAN PERIBADI MBSB / PESARA 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Pinjaman Peribadi MBSB / Pesara 2013

  1. pasal header tu, size nak besar mane? sbb blog ni tak mcm blogspot punye.. nnt bagitau header tu nak size mcm mne.. reply kat blog saya :)

    • muez : hahaha..sbb fyna punya wordpress…. nnti fyna feedback blk ye.

  2. kerja private boleh tak?

    • Bean : errr..aku tak pasti pula. cuba ko tanya owner tue. ^_^

  3. Pinjaman ini untuk orang gomen jer .kalau orang swasta camner lak. diterima ke?

  4. salam..
    pinjaman masa belajr pula blh ingt huhu… molek sapa layak tu blh apply ya

  5. betul2 boleh membantu juga nie… ura2 tak lama lagi ada syarikat yang boleh clearkan terus black list akan muncul…. insya Allah..

  6. ruslan abdull hamid

    pesara blacklist boleh pinjam tak

  7. Bagus, pasti akan banyak membantu mereka yang memerlukan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>