Pakej Percutian Bajet Dan Murah Ke Korea | MuslimTravelBug

Pakej Percutian Bajet Dan Murah Ke Korea | MuslimTravelBug | Annyeonghaseyo! Anda peminat Running Man? KPop? Teringin nak makan Kimbap? Nyum.. Nyum.. Walaupun tidak pernah rasa dan makan. Hendak jejakkan kaki ke Pulau Jeju, Kota Seoul dan Nami? Ok. Boleh geng dengan admin. Korea merupakan salah satu tempat yang admin sendiri teringin hendak ke sana kerana banyak tempat yang menarik untuk percutian keluarga. Kalau ada pasangan yang hendak berbulan madu, Korea pun salah satu tempat yang boleh dijadikan pilihan.
Pakej Percutian Bajet Dan Murah Ke Korea MuslimTravelBug

Kenapa admin teringin hendak ke Korea?Makanan Menarik Yang Banyak Boleh Dirasa. Let’s Try!!!

Bibimbap, Bulgogi Korea, Kimbab Korea, Japchae dan seangkatan dengannya. Nama macam pelik tetapi macam menarik saja untuk merasa. Hendak rasa macam mana rasanya. Nyum.. Nyum… Rugi kalau tidak merasa makanan mereka sekiranya sudah menjejakkan kaki ke sana.
Bibimbap
Menjejak Kaki Di Pulau Jeju, Kota Seoul Dan Nami
Bila tengok drama-drama Korea di dalam televisyen, banyak tempat-tempat menarik yang boleh kita lawati antaranya di Pulau Jeju, Nami dan Kota Seoul.Winter Sonata. Full House.  Sekiranya dapat menjejakkan kaki di sana, jom kitaabadikan kenangan bersama keluarga dan pasangan dengan menangkap gambar di tempat-tempat yang menarik tersebut. Sekurang-kurangnya bolehlah kalau rasa rasa rindu, kita lihat gambar-gambar tersebut kan.
Pakej Korea Backpackers
Teringin mencari agen travel yang menyediakan perkhidmatan tersebut? Jangan risau. Muslimtravelbug ada menyediakan pelbagai pakej bajet ke Korea seperti  pakej percutian untuk backpackers dan beberapa perkhidmatan yang lain . Berbaloi dan puas hati. Antara pakej popular mereka adalah pakej bajet Korea yang sesuai untuk para backpackers muslim style sesuai untuk mereka yang datang kumpulan kecil dan usia muda kerana bergerak secara backpackers gunakan kenderaan pengangkutan awam.Maklumat lanjut boleh rujuk di Pakej Korea Backpackers. Mereka turut menyediakan pakej mewah dengan harga murah lengkap hotel 3 bintang, private transport (van atau bas privatte) dan makanan halal sesuai untuk senior citizen dan kumpulan besar. Tidak salah untuk kita berbelanja terutama untuk mendapatkan perkhidmatan agen travel yang terbaik kerana kita berada di negara orang dan perkhidmatan mereka memang diperlukan. Sebab sangat berbaloi.
Antaranya seperti berikut:
Pakej Percutian Bajet Dan Murah Ke Korea
Pakej Ground Korea bermaksud kami sediakan servis pemandu pelancong di korea lengkap dengan penginapan,makanan halal,tiket lawatan,pengangkutan,dan lain-lain. Pakej ini adalah untuk kumpulan kecil (4- 10 orang sahaja) dan berkonsepkan backpackers supaya dapat meminimakan bajet perjalanan. Anda akan travel berbackpackers menggunakan pengangkutan awam dan kami akan guide perjalanan anda. Pakej ini lengkap dan termasuk semua keperluan yang anda perlukan untuk melancong di Korea sebagai Muslim.Tiada lagi bayaran tersembunyi.
Pakej Percutian Bajet Ke Korea MuslimTravelBug
Pakej Fullboard Korea bermaksud kami sediakan dari A-Z termasuk tiket penerbangan,luggage,makan dalam flight, servis pemandu pelancong di korea lengkap dengan penginapan,makanan halal,tiket lawatan,pengangkutan,dan lain-lain. Pakej Fullboard Korea ini adalah untuk kumpulan besar (minima 16 peserta) dan ini bukan pakej bajet!. Anda akan tidur hotel 3 bintang & satu malam di resort. Konsep pakej ini adalah menjemput anda bercuti secara berkumpulan supaya kami dapat meminimakan harga percutian anda.
Pakej Percutian Murah Ke Korea
Sekiranya ada yang berminat untuk terbang ke Korea pada tahun 2016, berikut merupakan maklumat tersebut:

Pakej Percutian Ke Korea 2016
Korea Fullboard RM3000 seorang
Termasuk Flight & Ground Tour
Deposit RM500 seorang Sahaja

Promosi Terhad sehingga 30 JUN 2016Website : www.muslimtravelbug.com 

Instagram : @muslimtravelbug
No Contact : 0173777754 | 0133546577 | 0198100010 
4352 Total Views 2 Views Today

Related Post

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*