Live Streaming JDT VS Kelantan Final Piala FA 29 Jun 2013

Live Streaming JDT vs Kelantan 29 Jun 2013 Final Piala FA

Kelantan VS Johor Darul Takzim (JDT)
Stadium Bukit Jalil
29 Jun 2013
8.45 Malam

Tidak sabar hendak menantikan siapa yang akan menjulang kemenangan untuk Piala FA 2013 kali ini.

Pasukan mana akan menjadi Juara Piala FA 2013?

Kelantan atau pun JDT?

Sama-sama kita nantikan.

Nota Kaki : Admin kongsikan link Live Streaming ini. Dan link ini bukan admin punya. Sekiranya ada masalah, mohon jangan marah ye.

Link Live Streaming JDT VS Kelantan Final Piala FA 29 Jun 2013 ( Link 1 )

 

Link Live Streaming JDT VS Kelantan Final Piala FA 29 Jun 2013 ( Link 2 )

 

SUMBER

 

1733 Total Views 2 Views Today

Related Post

14 Comments

  1. Johot JDT vs Kelantan sama-sama kuat.. kuasa besar dalam bola sepak.. johor ramai star… kelantan terkenal dengan kesungguhan dia… pemain johor yang score hari tu pon dua-dua bekas pemain kelantan… so johor dah ada kekuatan kat situ… tapi Johor sedikit tempang sebab Aidil Zakuan kena gantung 2 perlawanan…
    Kelantan pulak hilang 2 orang tunggak utama sebab Johor JDT dah beli mat roya dgn Mat Yo… sape menang? tunggu dan lihat malam ni..

    p/s: perlawanan senggit ni aku risau takut ada sesuatu yang tak elok berlaku di kalangan penyokong.. harap semua berjalan dengan aman damai.. amin..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*