Kegunaan Draft Di Blog

Pin It

Kegunaan Draft Di Blog

Kegunaan Draft Di Blog | Draft? Banyak kegunaan draft sebenarnya. Terutama sekali bila keadaan yang memerlukan. Sekarang itu sahaja mampu admin buat. Kerja sangat banyak akhir tahun ini. Insyaallah akan fokus kembali pada tahun hadapan.

Berguna untuk menyimpan artikel yang telah ditulis tapi belum selesai untuk dapat di lanjutkan kembali di kemudian hari. Berguna untuk menyimpan sementara artikel yang telah di buat.

Tips Blogging Terbaik : Gunakan Draft Sebaik Mungkin

SUMBER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Kegunaan Draft Di Blog

  1. My spouse and I stumbled over here by a different page and thought I should check things out.
    I like what I see so i am just following you. Look forward to looking at your web page again.

  2. tak biasa draft-draft nih. selalu terus tulis je.

    • waaaa…abg titan hebat. huhuhu. nak try jgk lah macam tue.

  3. oo.. baru saye tahu.. :) thanks

  4. selalu guna draft sebab sibuk dgn urusan pelbagai, CN jadi blogger pun part time, bukak blog pun bila berkesempatan, bila idea datang mencurah2, simpan dlm draft dulu, nnti ada masa edit jer..hehe

  5. Kengkadang draf hanya tinggal draf bila isu sudah lapok. Kena tunggu isu tu panas semula baru boleh publish. tapi entah bila taunnya. Saya kalau time banyak masa suka buat shedule post. Senang sikit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>