Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2014

Pin It

Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2014 | Jadual gaji 2014 bagi kakitangan awam dan tarikh pembayaran. Berikut adalah panduan khususnya kepada penjawat awam mengenai tarikh penting kemasukan gaji bulanan pada setiap bulan.

Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2014

Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2014

SUMBER

808 Total Views 2 Views Today
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 thoughts on “Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2014

  1. Teringat time gov dulu…awal2 tahun sibuk cari jadual gaji. Apa2 pun terima kasih dengan perkongsian ini.

  2. As’salam , BW here :)

    Senang sikit hati bila ada jadual gaji K/T/A ni :)

  3. siap ada jadual gaji…

    http://iluvtour.com jemput singgah

  4. Hahaha..dalam buat bajet pun masih terbabas gak…adoiii

  5. er..gaji saya hanya pada internet sahaja meh huhu….

  6. terima gaji dari costumer?waa..bestnya.alhamdulillah.

  7. dah lama tak terima gaji. terima gaji dari customer sahaja.syukur alhamdulillah

  8. hehehe… takde lah dear.

  9. salam fyna =)

    utk swasta xde ea..hehe
    untungla kje gov kannn

  10. memang nak kena buat bajetkan. kalau tak, nanti terlajak pulak gunanya.

  11. Ok…note..hehe..nanti leh la bajet apa yang patut..rancang mana yang perlu..hehe

  12. untung jgk lah.hehehe..

  13. untung org malaysia sbb byk cuti hehe

  14. bestnya selalu dapat gaji awal…

  15. shahfir : hehehe. banyak keje kena setelkan. tue yang duk menyepi tue. rindu juga kat blog.

  16. akhir kembali ke blog fyna selepas lama menyepi..huhu

  17. ema

    lega dapat gaji tak ada yg paling awal pun tahun depan…hehehe

  18. dapat gaji 12 bulan.. 12 kali dapat duit.. belanja setiap hari.. haha cadangan jadual belanja takde sekali..? barang dah naik.. fuu.. dengar citer 4 bulan lagi GST dilancarkan.. :’|

  19. malaysia paling banyak cuti dalam dunia haha

  20. hah..berita baik ni..time nak lancarkan serangan jualan tahun depan ! haah

  21. abg HH : tapi income abg HH masyuk!!

  22. Hmmm … saya tak ada jadual gaji .. hehehee…

  23. senang la sikit nak tau gaji bulan bulan akan datang.
    anyway Jemput Join Mini GA saya…
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>