Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2014

Pin It

Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2014 | Jadual gaji 2014 bagi kakitangan awam dan tarikh pembayaran. Berikut adalah panduan khususnya kepada penjawat awam mengenai tarikh penting kemasukan gaji bulanan pada setiap bulan.

Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2014

Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2014

SUMBER

152 Total Views 8 Views Today
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 thoughts on “Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2014

  1. senang la sikit nak tau gaji bulan bulan akan datang.
    anyway Jemput Join Mini GA saya…
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

  2. Hmmm … saya tak ada jadual gaji .. hehehee…

    • abg HH : tapi income abg HH masyuk!!

  3. hah..berita baik ni..time nak lancarkan serangan jualan tahun depan ! haah

  4. malaysia paling banyak cuti dalam dunia haha

  5. dapat gaji 12 bulan.. 12 kali dapat duit.. belanja setiap hari.. haha cadangan jadual belanja takde sekali..? barang dah naik.. fuu.. dengar citer 4 bulan lagi GST dilancarkan.. :’|

  6. ema

    lega dapat gaji tak ada yg paling awal pun tahun depan…hehehe

  7. akhir kembali ke blog fyna selepas lama menyepi..huhu

    • shahfir : hehehe. banyak keje kena setelkan. tue yang duk menyepi tue. rindu juga kat blog.

  8. bestnya selalu dapat gaji awal…

  9. untung org malaysia sbb byk cuti hehe

    • untung jgk lah.hehehe..

  10. Ok…note..hehe..nanti leh la bajet apa yang patut..rancang mana yang perlu..hehe

    • memang nak kena buat bajetkan. kalau tak, nanti terlajak pulak gunanya.

      • Hahaha..dalam buat bajet pun masih terbabas gak…adoiii

  11. salam fyna =)

    utk swasta xde ea..hehe
    untungla kje gov kannn

    • hehehe… takde lah dear.

  12. dah lama tak terima gaji. terima gaji dari customer sahaja.syukur alhamdulillah

    • terima gaji dari costumer?waa..bestnya.alhamdulillah.

  13. er..gaji saya hanya pada internet sahaja meh huhu….

  14. siap ada jadual gaji…

    http://iluvtour.com jemput singgah

  15. As’salam , BW here :)

    Senang sikit hati bila ada jadual gaji K/T/A ni :)

  16. Teringat time gov dulu…awal2 tahun sibuk cari jadual gaji. Apa2 pun terima kasih dengan perkongsian ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>