BLOGLIST BLOGFYNA 2012

STICKY ENTRY

(skrol untuk entri berikutnya. terima kasih)

UPDATE
TARIKH TUTUP : 24.01.2012 (Selasa)

Want an ultra-even, flawless foundation finish?


Bermulanya azam baru untuk tahun 2012 ini, fyna mulakan dengan BLOGLIST BLOGFYNA 2012. Walaupun blogfyna tak famous, tak salah rasanya fyna nak buatkan. Fyna tak nak membebel panjang-panjang. sebab orang  tak nak baca pun. (^_^)’

Untuk syarat-syarat BLOGLIST BLOGFYNA 2012  nih, senang je. Antaranya ialah :

 

A. SYARAT-SYARAT BLOGLIST BLOGFYNA 2012

1. Tajuk entri ialah BLOGLIST BLOGFYNA 2012.
2. Letak header BLOGLIST BLOGFYNA 2012 kat bawah nih dalam entri tersebut.

3. Tak salah nak follow atau tak follow blogfyna nih. tiada paksaan. (mata kelip-kelip sambil jari di dagu)
4. Tak payah tag kawan-kawan yang lain. Tag diri sendiri.
5. Tarikh tutup : 24.01.2012 (Selasa)
6. Sila tinggalkan butir diri taw.
Nama :
Nama blog :
URL Blog : 

Play this game and win a trip to the ‘John Carter’ premiere in LA!

 

B. KATEGORI BLOGLIST BLOGFYNA 2012

1. Follower Bawah 100
2. Follower Bawah 200
3. Follower Bawah 300
5. Follower Lebih 300  

Kategori nih korang boleh pilih sendiri. kalau ada newbie yang nak join bloglist nih pun amat dialu-alukan.

 

Fyna akan senaraikan url blog korang dekat link bawah nih.

 

JOMLAH RAMAI-RAMAI JOIN BLOGLIST BLOGFYNA 2012 NIH.
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA.

CHANEL : WELCOME TO THE NAIL CABARET!

6353 Total Views 2 Views Today

70 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*